DET NYE HUSAPOTEK

Aeon

Aeon
Aeon stress plaster give mange fordele

  •  Klinisk testet for at reducere stress i kroppen
  •  Klinisk testet for at reducere betændelse i kroppen
  •  Forstærker andre LifeWave produkter
  •  Forbedrer din generelle sundhed
  •  Nem at bruge

Stress fri tilstand inden for 10 minutter
Forskning viser at det autonome nervesystem efter blot 10 minutter får en afbalanceret effekt med Aeon på. Det betyder at kroppen efter blot 10 minutter med dette plaster på får en rolig og stressfri tilstand. En helt speciel fototeknik viser også et fald i betændelses tilstanden i kroppen. Andre kliniske forsøg viser, at Aeon sænker C-reaktivt protein, som er årsagen til inflammation i kroppen. Det er vigtigt at sænke det C-reaktive protein, fordi betændelse i kroppen ofte er et symptom på stress, hvilket kan beskadige sundt væv og DNA.

Stress har stor indflydelse på hvordan vi ældes. 
Selv om vi ikke går og tænker på det i hverdagen, så er stress en meget stor faktor i vores aldringsproces. Vi kender aStresslle mennesker der har været inde i en meget stresset periode og det kan tydeligt ses, at de nogen gange ser 10 år ældre ud. Faktum er, at de indvendigt i kroppen måske er blevet 20 år ældre. Det er meget hårdt for kroppen at være under stress, og den må bruge mange ressourcer for at holde kroppen i gang døgnets 24 timer.
Nylig forskning viser, at kronisk stress kan reducere niveauet af DHEA (dehydroepiandrosteron), som er et kraftig hormon, der er direkte forbundet med vores levetid. Dette hormon forøger niveauet af stress, som igen forøger kroppens ældning radikalt.

Aeon er et stærkt våben mod stress.
Stress AeonMed dette meget stærke våben kan vi nu bekæmpe én af de værste dræbere - nemlig stress. LifeWaves Aeon plaster er klinisk testet og er derfor et fantastik værktøj til et bedre og længerer liv. Aeon plaster sættes på et akupunkturpunkt og virker meget hurtigt.
  

Stress Aeon

Detail pris 79,95$ + moms - ca. 670 dkr
Se flere priser her
Kontakt mig for yderliger info eller bestilling - på mail eller tlf/sms 51763270