DET NYE HUSAPOTEK

IceWave

Icewave er det nye plaster der kan fjerne smerte på få sekunder.

Icewave smerteplaster
 
  • Sikker og naturlig smertelindring 
  • Kan bruges over hele kroppen 
  • Nem at bruge 
  • Resultater med det samme

Hvordan virker ICEWAVE?
Når plastret sættes på kroppen virker det med det samme. Det er kroppens infrarøde stråler der aktiverer plastret som straks begynder at sende en programmeret frekvens ind i kroppen. Det betyder at intet fysisk materiale kommer ind i kroppen, men der sendes en energifrekvens gennem kroppens medianer som får kroppen til at gøre det, det enkelte plaster er programmeret til.

Hvad indeholder disse plastre?
Indholdet er helt ufarligt. Det består af aminosyre, luft og vand og er lukket inde i et forseglet plaster. Hemmeligheden bag dette produkt er måden det er fremstillet på. Her er tale om NANO teknologi. Hvis I kan forestille jer en radioamatør antenne så skal den have en helt bestemt længde for at sende og modtage i et specielt frekvensområde. På nøjagtig samme måde er indholdet i dette plaster sammensat og derfor sender de forskellig plastre forskellige frekvenser ind i kroppen og beder kroppen gøre forskellige ting.

Icewave smerteplasterIcewave smerte plaster virker i mindst 12 timer, men vi har hørt om kunder der har haft virkning i op til 56 timer. Vi ser også, at når man bruger Icewave smerte plaster kan selv kroniske smerter forsvinde eller minimeres over tid.

Kroppen vænner sig simpelt hen til at være smertefri. Vi gør derfor opmærksom på, at selv om smerten er væk skal man stadig være opmærksom på at man kan have en mulig fysisk skade som man ikke må overbelaste.

 
Hvad siger brugerne?

 

 Vejledninger til anvendelse af Icewave smerteplaster


Lokalsmerte

Icewave smerteplaster urmetoden

Helkropssmerter

Icewave smerteplaster helkropssmerter

Andre smerter

Icewave smerteplaster andre smerter
 
 
Der følger altid vejledninger med i pakken, når du bestiller plastre.
 
 

Detail pris 79,95$ + moms - ca. 670 dkr
Se flere priser her

Kontakt mig for yderligere info eller bestilling - på mail eller tlf/sms 51763270

Køb Icewave smerteplaster