Kan det være rigtigt? Brugere fortæller hvordan de har fået løst deres helbredsproblemer ved at ....

DET NYE HUSAPOTEK

Udtalelser fra brugere

LifeWave produkterne er en ny type behandlingsform der grundlæggende bruger asiatisk akupressur, naturmedicin og meridianbaner. Selve plastrene er nanotechnologi og virker ved hjælp af lys.

LifeWave-produkterner er plaster, der sættes på tøjet eller på huden i behandlingsområdet eller på merdianpunkterne og efter kort tid 30-60 sek. kan en effekt mærkes.

LifeWave´s produkter er ikke en erstatning for etablerede læge/behandlingssystem, men et godt alternativ/supplement.

Disclaimer: Indhold og søgninger på plasterakupunktur.dk kan ikke erstatte lægelige vurderinger og anbefalinger. Ved sygdom bør du kontakte din læge.

----------------------------------------------------------------------------------------

Silent Night / SØVN
Jeg har lige modtaget den bedste besked her til aften En rigtig gæv kvinde har bøvlet med søvnen og har gennemsnitligt haft 3 timers søvn pr. nat. Silent Night og instruktion i vippetest har medført dette glade skriv.
Jeg har kopieret dele af hendes beretning ind i denne besked...
Jeg tog så søvn plastre på i går. Og da der var gået ca en time kunne jeg ikke mærke noget, men pludselig sad jeg og var lige ved at falde i søvn. Så gjorde jeg mig klar til at gå i seng. Når jeg så gør mig klar til at gå i seng plejer jeg at vågne op. Gik så i seng, og her plejer jeg at ligge to til fire timer inden det sker, men tror ikke der gik 10 minutter.
I morges skulle jeg så ind til lægen og have taget blodprøver, men hvor var jeg træt, så faldt da også i søvn da jeg kom hjem efter at have fået lidt af spise. Og vågnede først igen kl 14. Sidst på eftermiddagen faldt jeg så lige i søvn igen bare lige en times tid, og min krop er stadig træt.
Det er bare vildt længe siden at jeg har sovet så meget.

------------------------------------------------------------------------------------------
 

Se FORANDRINGEN HOS DENNE 77 ÅRIGE KVINDE

Denne 77 årige kvinde har fået en stor ændring vha plastrene. Hun fik kemo terapi i 2019, hvilket bl.a. gjorde hendes hår hvidt. Hun fik anbefalet plastrene i marts 2020. Hun bruger X39 hver dag og glutathion til hendes immunsystem. Hun er desuden næsten smertefri med Aeon og Icewave og Energy Enhancer til at få hendes krop igang, som hun selv siger.  Hun er også netop startet på Nirvana, som gør hende i godt humør og så har hun tabt 10 kg vha SP6, som har gjort det forbi med hendes sukkerafhængighed.  
  
 
antiaging, hår, rynker, hud, hårfarve
 
----------------------------------------------------------------------------------
 

Blev fri for de dybe rynker --- anti-aging med X39

Se forandringen efter 1 år med X39. Billederne taler for sig selv.
 
 
antiaging, hud, rynker,collagen, stamceller, stamcelleplaster
 
 
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------

Smerte i nakken afhjulpet med X39
Jeg har et ødelagt led i nakken og plejer at kunne knække smerte/stivhed og hovedpine med plaster. Denne gang stod det på i en uge og jeg var så desperat, at så måtte der en dosis kemi til for at få sovet. Kom så til at tænke på X39. Stamcelle booster plaster, som jeg ellers har forbeholdt mit totalt ødelagt knæ, da jeg kun havde mulighed for at få 1 pk, da det ikke kunne købes i fri handel før efter nytår. På med et X39 i nakken og nattesøvnen har været rolig og vågner med et smil uden nakkestivhed og hovedpine 

Det bedste er, at da jeg loggede på FB i dag, var første opslag, at nu var X39 blevet frigivet i fri handel :-) Hvordan kan det blive bedre end det
- Margrethe.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Katte allergi
Så har jeg lige afsluttet verdens bedste telefonsamtale her lørdag nat kl. 01:00.
I torsdag hjalp jeg en kvinde af med hendes katte-allergi vha aeon på navlen og på det tredje øje.
Samtidig fjernede vi lige smerter fra hendes fibromyalgi.
Nu har jeg lige snakket med hende, og hele weekenden har hun spist kornprodukter, nødder, tomat og chokolade, hvilket normalt er noget hun på ingen måde kan tåle.
Slet INGEN reaktioner på allergi, hverken overfor kat eller de før nævnte fødevarer, så spørg lige om hun er glad - Velkommen til dit nye liv Helle, var min kommentar, så hun er klar til at starte op selv.
Smerterne fra hendes fibromyalgi begyndte først at komme igen sent fredag aften, så plastrene har siddet på K3 i lidt over et døgn, før effekten var væk.

.......................................................................

Brændsår fra brandmand helet med stamcelleplastret X39 på kun 22 dage!

Brandsår

Brandsår stamceller

 

 

 

 

 

 

Brandsår hud stamcellerBrandsår hud stamceller

Penelopa bor i Spanien og blev brændt af en brandmand - hun skyndte sig at bruge det nye stamcelle aktiverings plaster, X39 samt Carnosine og IceWave. Hun fortsætter med X39 for hurtig healing. Her er billeder under og efter

Healing på blot 22 dage!! 25 sep, 26 sept., 30 sept og 16 okt.

.................................................................................................

Sklerose

Jeg har en veninde som ikke havde hørt om vores fantastiske plastre før for nogen tid siden☺ 

Min veninde har de sidste 25 år haft Sklerose, som hun har været meget plaget af og især når hun har hendes attack. Der er en lang sygdoms historie, men vil blot dele med Jer, hvad et par få plastre havde af virkning på hende ☺ Hun skulle til fest om aftenen og plejer som hun selv siger at gå som om hun er lettere beruset og har altid hendes stok med sig i byen.
Men denne lørdag fik hun ikke brug for hendes stok og havde en fantastisk aften uden balancebesvær.Hun var helt oppe og køre og blev ved med at sige om det nu kunne passe bare fordi hun havde nogle plastre på ☺
AEON i nakken – Glutathione på foden og Energy Enhancer under fødderne☺ er det ikke bare skønt! - Dorthe Sillasen

.........................................................................


Sårheling med carnosine plastret

Sårheling

 .....................................................................................................................

Psoriasis
Jeg har nu drukket theta one i 16 dage og min pso bliver mindre og

Psoriasismindre dag for dag og på det ene knæ som har været lige så slem som det andet er næsten væk. Jeg har KOL i svær grad - 26 % lunge funktion ved start med plaster på, 3 uger efter blev min lunge funktion forbedret til 47 %. En forbedring på 71 % og jeg kan mærke små forbedringer hver eneste dag.- En super glad Lifewave bruger   

 ..................................................


Vægttab med WinFit

WinfitJeg har tabt mig mere end 2 kilo i den første uge  og jeg kan næsten ikke tro, hvor meget fedt der er forsvundet fra min talje.
- Testperson

Siden jeg begyndte på programmet for blot 30 dage siden , har jeg tabt mig tre tommer, og jeg elsker den energi, det giver mig. Overordnet føler jeg mig fantastisk.
- Testperson

 ......................................................................................................................

Eksamens angst
Hold nu op den fedeste eksamen jeg lige har været til! Jeg har 3 dage forinden taget corcentials (grundet stress) og har så her på dagen taget 2 aeon på(1 i nakken, 1 under navlen), carnosin på cv17, og ee på lu1. Havde det mest fantastiske overblik, hyggede mig og kunne endda få et par grin sammen med eksaminator. Mærkede på intet tidspunkt angst, stress nervøsitet eller lignende, og fik endda en rigtig flot karakter. Kan så godt anbefale denne "opskrift" mod eksamensangst! 
-Mona Katrine Holm

 ...........................................................................................................

ALLERGI
"Jeg må hellere dele min vanvittige succeshistorie. 

Jeg har haft alle typer allergi for pollen. Det startede omkring 18 år alderen, hvor jeg begyndte med næsen som løb lidt og det gav lettere kløende øjne. Så gik der en 10 års tid, hvor det virkelig begyndte at eskalerer med symptomer som influenza og feber, irriteret hals, øjne som bare gjorde pokker ondt og værst af alt, ekstremt træthed, uanset hvor meget jeg så sov.
Jeg talte her med min læge om hvordan vi bar det ad. For jeg kunne virkelig ikke leve 6 mdr om året sådan!! Med 2 børn, kone og sågar selvstændigt firma med ansatte, hus, have og vovse - Han måtte virkelig komme med det bedste for, at jeg kunne få mit liv tilbage. Så lægen anbefalede her binyrebarkhormon indsprøjtning. - Det var det bedste på korteste tid sagde han. Ja jeg undersøgte hvad bivirkningerne ville give, men jeg var virkelig desperat for at få et normalt liv igen - og det var det "eneste" han kunne tilbyde for at vække allergien til livs.
Her gik det over stok og sten i mere end 7 år med binyrebarkhormon indsprøjtninger, som blev trappet op år efter år, da jeg begyndte at opnå immunitet. Så for at få den samme virkning fik jeg nu en indsprøjtning hver 3. uge. (Hvor jeg startede på 1 om året.)
Jeg blev bekendt med Lifewave sådan rigtig sidste år og har virkelig eksperimenteret en del på området, uden det gav den besynderlige effekt for mit allergi. Med Energi her og der og alle de andre plastre.☺️
Indtil jeg undersøgte i bund med, at allergi og også kronisk træthed, kan have noget at gøre med vores binyre og det gjorde mig vildt nysgerrig, om det så var det, som var mit problem.
Jeg prøvede her at booste binyren ved at sætte Energi på vores BL 23 (meget præcist)-(som er lige uden for binyren) og derpå en Glu på begge energi plastre. Det gav mig en helt ekstrem virkning allerede indenfor den første time Jeg var virkelig målløs, men samtidig gav det jo vanvittig god mening, efter alt det som jeg også havde læst og samtidig skræmmende, at lægen ikke havde den samme nysgerrighed/viden.
Så for at afslutte min histore har jeg VIRKELIG fundet det, som virker bedst på mig (og måske også på dig, som har ligende problem)
'Dét', som det har gjort for mig er, at jeg i dag er fuldstændig allergi fri som i FRI Det lyder helt vanvittigt, men jeg har overhovedet ingen symptomer for alt det, som jeg har kæmpet med de andre år.
Jeg tager ingen præparater og andet tingel-tangel.... Kun de 2 typer plastre
Tak til Lifewave for at give mig min sommer tilbage og tak til familien for jeres tålmodighed. Jeg er SÅ MEGA MEGET FLAD som man siger i Nordjylland" - Morten.

 ............................................................................................


KOL
Ja nu må jeg hellere komme på banen med en fantastik oplevedes i lørdags.

I vores sejlklub var der en sejler ven på 76 år som ikke har sejlet i de sidste 5 år pga svær KOL, blodprop i ben. Det sidste halve år kun han ikke holde til at cykel 10 km. Så han måtte lade cyklen stå.
Og bare det at skulle gå ned af trapper og lille tur og sov dårlig bare det at skulle bevæge sig var hårdt.
Får meget medicin.
Han har et godt humør og drømmer om at cykel og sejle igen.
Så denne herre fik EE på lu1 da han kom ned af trapper fra vores klubhus, da han ikke kun få luft. Der gik ca 5 min begyndte han at trække vejret stille og rolig. Og han tog hjem. Næste dag ringede han og vil gerne vide hvad det var for nogle skønne plaster der var kommet på ham? Da han har sovet en hel nat og der var luft.
Ja så måtte han til et info møde tirsdag. Inden møde gik igang fik han EE, car, på.
Han hørte om mødet og gik en lille turer og kom tilbage for at sige det her er bare for Vildt, ved at han havde luft da han kom tilbage og var løkkelige.
Dem måtte han have flere af, for han havde sat sig et mål. Dagen efter ringede han for at sige nu havde han Cyklede 10 km uden problemer og sovet som en sten. Så nu vil han forsætte sit mål med komme til at gøre alle de ting som han drømmere om.
Tænk hvor lidt der skal til at hjælpe sådan et menneske i den alder som ønsker mere at opleve i sit liv. PS han har lige miste sin kone, så der har været meget sorg ind over der, men han har mod på at vil noget i sit liv....
- Susanne Svoger

.................................................................................................

ADHD
Jeg lovede at følge op på historien om min venindes datter, som jeg gav Aeon på for ADHD her i sommeren, for fire uger siden..
Jeg har snakket med moren i dag, som fortæller at hendes datter ikke har taget medicin i nu alle 4 uger overhoved. Både mor og datter er så lykkelige for deres nye liv. Hun har altid været super vred når hun stod op, mor har altid..!!!! Måtte kalde flere gange om morgen. Hun har meget ofte brokket sig når hun blev bedt om bare lidt, kunne hun springe medicinen over, gjorde hun det, da den gav hende en tung følelse i kroppen og et træt, tungt sind. Nu.... Hun står selv om om morgen, husker selv sit plaster, er glad og hygsom hele dagen, hjælper til i huset. Hjælper mor med opvask og tilbyder at lave mad ind i mellem. Har aftalt med sit uddannelsestid at der ligger 4 plastre på kontoret.. Hvis hun en dag skulle glemme at sætte et på. Skolen acceptere..!! Hun føler sig glad og let i sind og krop og vil aldrig mere have medicin til at hjælpe hende, da Aeon hjælper hende så meget bedre. Aeon Giver hende ro og så meget mere overskud, da hun ikke skal kæmpe med vrede, frustrationer og det at misforstå andre... Med andre ord, hendes kaos er blevet til overskuelighed. Jeg elsker min dejlige venindes glæde og det at kunne give dem den her mulighed for en langt bedre livskvalitet. ❤❤
- Anette Hansen
 

 ..........................................................................

Filip 8 mdr. med Feber:
"Wahuuu Så slog Lifewave lige fødderne væk under os igen herhjemme. Filip vågnede i nat med 39,4 i feber, fik små kramper.... Vi har ikke Panodil herhjemme da vi jo bestemt ikke går ind for at piller når der er andre lige så virkende alternativer, Men lidt i panik går man jo så Martin skriver på fb om nogen har Panodil. I mellemtiden sætter vi plaster på den lille mand. 5 min. efter bum så sov han hos sin mor og feber faldt stille og rolig i dag har Filip stadig lidt feber 38,1 men er ellers glad og frisk, vi har talt med læge og forsætter med plaster
Vi satte ee på lu1 glu under navlen med aeon oven på. Senere på natten vågnede han igen. Så satte vi IW på k1. og Filip sov igen
Filip har været feber fri de sidste timer og sover lige nu ude."
- Katrine

..........................................................


For højt kolesterol
Føler mig rigtig godt til mode i dag har netop modtaget beskeden fra lægen :"Du er jo sund og rask" ...Dette er mit første bidrag til denne side, da jeg jo er forholdsvis ny i Lifewave sammenhæng. Men først en lille forhistorie. Tilbage i 2010 gennemgik jeg en obligatorisk helbredsundersøgelse på min arbejdsplads, der modtog jeg, en for mig, noget overraskende besked: Dit kolesteroltal er alt for højt, og dit blodsukker ligeså...og da du jo lever et aktivt og sundt liv, er du formentlig arveligt belastet..er der nogen i din familie der har eller har haft diabetes? øeh ja... så vil du formentlig på et tidspunkt skulle medicineres, men du kan måske udsætte det hvis du taber dig lidt, selv om du ikke umiddelbart er overvægtig( ) som sagt så gjort, jeg gnavede 5-6 kilo af over et ½ år og tænkte, "så 'r den ged barberet" jeg har fortsat med samme trænings frekvens lige siden. og var derfor fuldt overbevist om, da en invitation til ny undersøgelse fra region hovedstaden, i september dumpede ind ad døren, at denne gang var alt som det skulle være! Men nej...beskeden var, ingen forandring i Kolesterol tal ej heller hvad angår blodsukker: sandsynligheden for at du får eller har diabetes, er stor blodsukker værdi 7,3 Kolesterol 7,4 og LDL kolesterol 5,2 æv...men nu kommer det gode min kone Jane møller og jeg stiftede bekendtskab med plastrene i november, da hun pådrog sig en skulderskade (men det er en helt anden historie) Jeg signede mig ind sidst i november. og fandt i advance patching protokol, en patching mod forhøjet kolesterol, fra midt december 3 - 4 gange pr. uge ind til 2. februar, har jeg benyttet mig af denne suppleret med Aeon i nakken. nye prøver taget den 5. februar. og svaret i dag er dårligt til at tro, selv lægen spurgte om jeg havde taget medicin, resultat kolesterol faldet til 4,9 LDL kolesterol faldet til 3,5....bonus blodsukker værdi faldet til 6,5, alt sammen på grund af nogle små, men fantastisk virksomme plastre nåeh ja, jeg har tabt yderligere 3 kilo, med samme aktivitets frekvens som altid...og endnu en bonus Hæmoriderne er væk....Og for resten, jeg kan efter at have døjet med knæsmerter under og efter løb i et par år, nu løbe uden smerter, ved at stacke energy med carnosin (mod gammelt arvæv) på St36. ...Så med "ungdommens kilde" på vej til min postkasse, suppleret med disse fantastiske plastre, bliver livet bare endnu mere fantastisk, og hermed end of story. må i alle have et fantastisk liv"

- Jan Groth Møller
 
........................................................................................

Vores hjemmeapotek
Da jeg i 2008 gik på pension, glædede jeg mig til at kunne deltage i alle de aktiviteter, som der ikke havde været plads til i mit arbejdsliv. Bl.a. begyndte jeg at løbe, svømme og dyrke pilates.

Det var dog lidt en streg i regningen, at jeg fik konstateret slidgigt i en hals- og nakkehvirvel. Det generede mig efterhånden så meget, at der skulle mere og mere smertestillende til i flere og flere situationer, også i perioder for at få en ordentlig nats søvn.
I oktober 2013 fortalte en veninde, hvordan hun var kommet af med sine smerte ved at bruge Life Wave’s akupunkturplastre. Allerede den første aften, jeg fik plastre i nakken, kunne jeg konversere til højre og venstre uden at få ondt i nakken. Stadig begrænsning i at se til siden, men ingen smerter og jeg kunne dreje hovedet mere.
Siden har jeg regelmæssigt brugt disse plastre og fra februar også et nyt kosttilskud. Jeg er nu nået dertil, hvor jeg kun mærker smerter, når jeg har knoklet i haven eller noget lignende, men hvem gør ikke det. Det går hurtigt over igen.
Life Wave er blevet vores hjemmeapotek og den smertestillende medicin er ved at blive for gammel. Jeg må nok hellere se at få den afleveret på Apoteket. Vi bruger den jo ikke mere.
Som sidegevinst kan jeg fortælle, at jeg har slået min personlige rekord fra september 2013 på 5 km to gange inden for den sidste måned.
Livet er fantastisk. - Britta Petersen
...........................................................................................

Arterieflimmer
Theta Heart og Corsentials har reddet mig fra anfald af svær atrieflimmer og jævnlige hospitalsindlæggelser. Jeg kan ikke tåle de fleste medicintyper, så jeg er blevet "brændt" i hjertet 3 gange - og lægerne på Gentofte stillede mig i udsigt, at jeg sandsynligvis skulle have en 4. brænding. Desuden skulle jeg køre til hospitalet, hver gang jeg fik atrieflimmer i mere end 3 timer. Jeg havde brugt Theta Heart sporadisk, men efter mit seneste hospitalsbesøg, besluttede mig for, at nu ville jeg gøre et seriøst forsøg med Lifewave. Og det har hjulpet mirakuløst. Jeg har kun været på hospitalet en gang siden august 2014. Og her spillede en influenza med høj feber nok ind, for feber kan udløse atrieflimmer. Jeg koordinerer Heart og Corsentials. Mandag, onsdag og fredag tager jeg et helt brev Corsentials. Tirsdag, torsdag, lørdag og søndag tager jeg et halvt brev Heart. Så jeg er sikker på, at jeg er en trofast kunde hos Lifewave resten af min liv.

Joan Jacobsen.

.............................................................................

Udtalelser om Corsentials

Hvis du spørger vores Grundlægger og CEO David Schmidt hvad han elsker mest hos LifeWave, vil svaret oftest være kort men tydeligt: “Vores produkter og de teknologier vi opfinder som de er baseret på, fordi de forbedrer folks liv på en dramatisk måde.” Med dette i tankerne, vil vi gerne dele en personlig historie fra en ven til David og hans kone Nikki.
Jonathan Hoggett er en triatlon/duatlon udøver som har haft en utrolig positiv oplevelse med CORSENTIALS i en konkurrence. Læs venligst hans historie nedenfor, som er skrevet med hans egne ord.
“Efter en alvorlig operation i mit knæ som endte min semi-professionelle fodboldkarriere, ledte jeg efter en anden sportsgren som havde dette konkurrerende element. Det tog omkring to år med genoptræning før jeg kunne begynde at løbe igen, og i denne periode lærte jeg mig selv at svømme, samtidig med jeg begyndte at cykle. Så på dette tidspunkt tænkte jeg, hvorfor ikke prøve med triatlon og duatlon?
I det første år med genoptræning, kom min form langsomt tilbage og jeg begyndte at komme i top ti indenfor løb. Det følgende år besluttede jeg mig for at være lidt mere seriøs, for at se hvor langt jeg kunne nå. Det var på dette tidspunkt at David foreslog at jeg prøvede at bruge CORSENTIALS som tilskud til min træning.
Uden en forudfattet mening begyndte jeg at bruge produktet dagligt, og jeg bemærkede med det samme at jeg følte mig klar og frisk. Uanset hvor hårdt jeg trænede, følte jeg mig fuld f energi, og at jeg kunne skubbe min krop til at nå nye højder. Ikke langt tid efter sæsonen var begyndt, kunne jeg virkelig se resultater, jeg nåede i top tre flere gange, og det lykkedes også at vinde nogle konkurrencer. Efter at have brugt CORSENTIALS i en måned deltog jeg i en triatlon i England, og opnåede en andenplads. Jeg kunne sandsynligvis have vundet, hvis jeg ikke var blevet skubbet af vejen af en passerende bil! På trods af dette, gav CORSENTIALS mig det boost som jeg havde brug for, så jeg kunne komme op igen, og endte med en andenplads.
Højdepunktet i min sæson har været at kvalificere mig til at repræsentere mit land i april, i den kommende Europæiske Aldersgruppe Duatlon Mesterskaber som afholdes i Madrid. Der er ingen tvivl om at CORSENTIALS har været en stor forskel for min konkurrence præstation!”

 ...................................................................................
 

16 MÅNEDERS STATUS I LIFEWAVE!
Jeg smadrede min skulder for 15 år siden ved et cykelstyrt. Hele skuldermanchetten + nervebaner, sener, brusk og nogle muskelgrupper blev revet af, og meldingen fra Rigets læger var, at jeg ikke kom til at bruge min skulder og højre arm igen. Trods de dystre udmeldinger fra eksperterne, fik jeg trænet min skulder og arm op igen til et acceptabelt niveau. I alle de 15 år der er gået, har jeg indtaget spandevis af smertestillende medicin (antiinflamatorisk, lykkepiller, morfin m.m.), og alle mulige andre medikamenter for at dæmpe de værste bivirkninger af de smertestillende midler. Alle de præparater jeg indtog hver dag, gjorde ikke at jeg var smertefri, men bevirkede at jeg kunne fungere i hverdagen.
Min LW debut, begyndte med et Aeon i nakken og efter et kvarterstid, et sæt Icewave på skulderen. Efter ganske få minutter gik min smerte for første gang i 15 år i 0.
Det er jo en AHA – oplevelse der vil noget, og min hustru og jeg blev enige om at LW var vejen frem. Der var bare lige den hage ved det, at vores økonomi var helt i bund, idet jeg på daværende tidspunkt havde gået ufrivillig arbejdsløs i 1½ år og min hustru er førtidspensionist, så reserverne var brugt op for længst. Vi så hinanden dybt i øjnene og blev enige om at holde et par loppemarkeder og på den måde, skrabe sammen til en GULD prøvepakke.
Jeg brugte de næste seks måneder til at trappe ud af al min kemiske medicin, og jeg behøver vel næppe at fortælle at mit energiniveau steg dramatisk. På det tidspunkt (februar 2014) vejede jeg lige under 100 kg. Jeg har på intet tidspunkt plastret for vægttab.
Både min hustru og jeg har siden Eventen i København 2014, drukket Corsentials hver dag.
Fra februar ´13 frem til påske tabte jeg 25 kg, vel at mærke uden brug af slankeprotokol, og uden kostomlægning. Det skal dog oplyses, at vi i mange år har spist temmelig sundt og varieret, fordi jeg også har haft en insulinkrævende sukkersyge i 28 år. Jeg er helt med på, at Cor ikke er noget slankeprodukt, men for mit vedkommende har det gjort revolutionerende ændringer i min 55 årige krop.
Jeg har på intet tidspunkt i livet skånet mig selv, hverken fysisk eller mentalt, så der var noget at tage fat på, i restaurerings afdelingen. Jeg var som barn/ung stærkt generet af bumser (acne vulgaris) og har derfor rigtig mange ar i ansigt og på skuldre og ryg. På en eller anden måde, har Cor ligesom spartlet min hud ud indefra, og reduceret mine ar væsentligt.
Det siger sig selv, at med et så hurtigt og voldsomt vægttab som tilfældet er her, vil man under normale omstændigheder få ganske meget slaskehud efter Michelingdækkene. Mit maveskind har trukket sig sammen på forbavsende vis, og det vel at bemærke, uden en eneste maverulning. Så jo, Cor omdanner fedtvæv til muskelmasse.
Jeg har oplevet en markant forbedring af min svampe/psoreasis gener i hoverbund og omkring næsen og på brystet.
Det er svært at sige hvad der kom først, hønen eller ægget. Hvor meget er plastrene og hvor meget er CORSENTIALs og sidst men ikke mindst, den store gevinst jeg dagligt høster, eftersom jeg ikke indtager de store doser giftig medicin. En kendsgerning er imidlertid, at efter indtagelse af COR i 7 måneder er mit hormonelle aktivitetsniveau justeret ind så jeg igen har et fantastisk liv.
Det bekræftigede min praktiserende læge i tirsdags, da jeg skulle have fornyet mit kørerkort, grundet diabeten. Jeg har i mange år, haft bygningsfejl på begge mine øjne og en synsnedsættelse på omkring 1,85.
Efter synstesten sagde lægen: Dit syn er så godt, at du må føre motorkøretøj uden brug af briller - hvad er der dog sket ????
Han var meget forundret.
Jeg har i flere år skulle have påbegyndt en operativ sanering af et væld af åreknuder på underbenene og ligeså få lacer behandlet en masse blåsprængninger i overhudens blodkar. Dette er selvfølgelig tidligere ført til min journal, og stor var derfor min læges overraskelse, da jeg viste ham mine ben uden alle disse gener.
Han har tidligere været direkte afvisende overfor at høre om vores produkter, men efter vores samtale forleden er han interesseret i at få tilsendt noget mere information.
Længe leve LifeWave - Michael Rene Abraham Hansen

 ...................................................................................

LEDDEGIGT
Jaaaa ved ikke rigtig begyndte vare lidt selv for troede måske ikke helt på det , har ledegigt og blevet behandlet med medicin i 2 år men fik nogle bivirkninger og min læge sagde prøv at stoppe med medicinen og så må jeg kontrollere dig om en måneds tid , har kun haft aron i nakken , var til kontrol i dag for at finde ny medicin , fortalte ikke at jeg havde haft plaster på i tiden , han scander og siger øøøø det ser ud som om at din gigt er meget i bero og næsten væk så du skal ikke have medicin foreløbig , tror jeg de virker jaaaa noget er der sket , føler sig overbevist. - Suzette Stoltze

 

NY LIVSKVALITET 

1. ÅR MED LIFEWAVE: 
Nu er det vist på tide at jeg skriver lidt om mine erfaringer med LW produkterne. For et år siden startede min hustru Lone op som sølvdistributør i LW - og jeg var selvfølgelig med til at afprøve produkterne "selv om jeg jo ikke fejlede noget". Jeg snorkede bare ret meget, og sov dårligt! - Derudover havde jeg jo alligevel en del "småskavanker", som jeg jo troede var naturligt når man var 68.
Jeg startede med at bruge Silent Night og Y-age produkterne, samt Ice Wave og Energy Enhancer efter behov. Efterhånden blev jeg klar over, at især Y-age serien er MEGET VIGTIG for personer i vores alder, og jeg bruger nu S N hver nat og Y-age produkterne ca.hver 2. dag i gennemsnit - samt supplerer med skiftevis Theta Hard og Theta Mind næsten hver dag.
Jeg er i dag 69 og føler mig på toppen og MINDST 10 år yngre! - af forbedringer
jeg kan mærke, og som for størstedelen kan tilskrives Y-age serien, kan jeg når jeg tænker mig godt om nævne følgende:
Jeg sover rigtigt godt uden at snorke.
Mit blodtryk er faldet og jeg tager ikke medicin for det mere.
Ikke mere problem med ætsninger i halsen fra mavesyre og ingen medicin.
Ikke mere problemer med "kold skulder".
Muskelkramper i ben væk.
Velfungerende fordøjelse og hæmorider forsvundet.
Problemer med bihuler væk.
Jævnlige smertefulde blistre i munden forekommer ikke mere.
Mine kolde fødder er blevet så varme, at de må udenfor dynen om natten.
Jeg kan nu tåle at fryse lidt uden at blive syg.
Hudproblemer med skorpet og kløende hovedbund væk.
Min hud er blevet pænere, og jeg kan tåle at være på stranden i solen en hel dag uden solbeskyttelsescreme uden at blive skadet - det har jeg aldrig oplevet før.
Jeg har i det forløbne år slet ikke været syg (plejer at døje med halsbetændelse og influensa flere gange om året).
Hurra for Lifewave - det giver klart bedre livskvalitet! Hans Christian Engel

 ..............................................................................

Teenage hormonelle svingninger
Har haft en søn der var præ-teenager! Er 12.5 år.Han døjede med humørsvingninger og kunne ikke styre temperamentet. Røg i slagsmål på skolen. Råbte af mig og søskende. Græd bare man sagde et forkert ord. Syntes livet var uretfærdigt og træls. Intet værd! Ja en normal teenager, som jo har det svært!

Brugte sp6 efter protokol dagligt! Så tydeligt at mærke når han havde glemt at skifte! Så spurgte jeg har du... Nå nej!.....skiftede så og 2 min efter blev han den glade dejlige dreng der så igen kunne overskue hverdagen. Har taget det ca 1mdr. I starten på snart vi mærkede humøret ændrede sig.Til sidst med dage imellem. Tilsidst tog vi også af om natten og han brugte det i 2 dage. Nu er det 1 mdr siden han sidst har haft det på og han har det godt!  Mette

 ......................................................................................

ADHD
Jeg fik stillet diagnosen ADHD i januar 2000, og kom på først ritalin og derefter på Concerta. Det har været en kanon hjælpe for mig og har gjort så jeg har kunne ha en rimelig dagligdag. Men stadigvæk har jeg nogle ting der driller mig, med, at holde aftaler, sove, holde styr på tanker, undgå konflikter osv. osv.

I sidst i april kommer min mor hjem med nogle små plastre som hun påstår kan en hel masse, også hjælpe på min ADHD, mine søvnproblemer, mine myllertanker, og selvmordstanker, min ODD, og Tourettes……. jeg forsøger at overbevise hende om at det er løgn, og det er kun fordi hun tror på det, at det virker.

Så jeg er meget skeptisk i starten, men lader mig overtale efter jeg jo godt kan se, min mor får det bedre i forhold til hendes piskesmæld smerter osv. Så jeg får et lille plaster i nakken, og ca 10 min efter kan jeg mærke hvordan hele min krop slapper af, mine tanker stopper med at drøne rundt i mit hoved. Det er temmelig underligt. Om natten sover jeg som en drøm, jeg vågner op med at overskud og en fornemmelse af at være udhvilet, fantastisk….. og nu,hører jeg mig selv sige ” jeg er bare glad i dag” en sætning der aldrig er kommet ud af min mund før.

Jeg kan efter 20 år sidde stille en lørdag aften og se OG følge med i en hel film, dvs både se billeder og læse teksten, det er faktisk fedt.

Der er slet ikke de konflikter mellem min mor og jeg som der har været, vi har fået ”et helt nyt liv” på grund af det lille akupunktur plaster jeg går med i nakken. De første 14 dage havde jeg det på hver dag, men nu er det kun engang imellem jeg har det på, det er fantastisk at opleve hvordan ens krop selv kan reparerer sig selv, jeg kan endda går 1½ døgn uden at få mit medicin. ( vi glemte det simpelthen) 
så nu arbejder vi pt på at jeg kan komme så langt ned i medicin at kørekort kan blive en mulighed for mig også. 
Jeg fortæller min lille historie her fordi jeg synes i skal vide der er hjælp at få, uden det er medicin, når man har ADHD, eller har angst, selvmordstanker, ODD, tourettes osv. Der er ikke noget der komme ind i kroppen så man bliver ikke afhængig af plastret, det hjælper blot kroppens til at begynde at arbejde med de centre der er lukket ned pga mange års brug af medicin, så på et tidspunkt kan jeg forhåbentlig undvære både medicin og plastre. 
Hilsen Thomas

..............................................................................

PISKESMÆLD og PTSD
I Oktober 2012 var jeg involveret i en voldsom trafik ulykke. Jeg endte med et slemt piskesmæld, som har givet mig smerter fra min nakke og hele vejen ned af min ryg og vider ud i min iskiasnerve, 4 brækket og 4 bøjet ribben, et brækket brystben og en punkteret lunge + at jeg også fik en mild form for PTSD (Posttraumatisk Stress Syndrom). Og i over et år har jeg spist et hav af smertestillene, uden det endlig har fjernet mine smerter helt (Og så mister man livslysten) I sommeren 2013, nævnte min psykolog noget om smerteplaster som han hade hørt om. Jeg tænkte og sage til ham med et grin, ja ja PLACEBO!! Og så tænkte jeg ikke mer over det..! Men så den 22.December var jeg ned for at skulle holde jul ved noget familie. Og der mødte jeg verdens sødeste og dejligste pige (Louise), som også spurgte mig om jeg hade hørt om LifeWave!? Og det havde jeg jo, og blev nu kun mere nysgerrig.! Louise var hurtig og smækket et Y-age AGON i nakken på mig + icewave mod mine smerter.. 5 til 10 minutter efter var jeg solgt.! Jeg er i dag, med hjælp fra LifeWave helt smerte fri. Mit PTSD virker meget fjern, takket være Y-age (Men skal ikke inoreres) Og jeg kan sige med sikkerhed i dag, at jeg kan ikke forstille mig et liv uden LifeWave..! Så en stor tak til Louise og en størrer tak til LifeWave..! Thomas Kristensen

........................................................................................

SLIDGIGT
"Jeg har slidgigt på min venstre forfod. Den er normalt øm og hævet sidst på dagen, så jeg næsten ikke kan være i min sko. Efter at have brugt IceWave 2 gange med en dags mellemrum på min venstre fod,  har jeg hverken haft smerter eller hævelse i 14 dage nu.  Jeg vil bruge IceWave som forebyggelse/vedligehold ind imellem fremover." Lotte 


URINSYREGIGT

Kenneth kommer og har meget ondt i venstre fod, han kan næsten ikke gå for smerter. Han har fået konstanteret urinsyregigt i foden hos lægen.
På med 2 plastre – SP6 og Carnosine på hans venstre ben lige under knæet. Smerten forsvinder straks og er væk i to dage. På tredje dagen sætter han et nyt sæt på, og her er smerten igen væk i 2 dage. Næste gang er det 3 dage, og sådan fortsætter det i yderligere et par uger. Efter i alt 3 uger med kun 2 plastre på benet er det helt væk og et forbrug på ca. 4 plastre om ugen. Og så blev han fri for skadelig medicin.

 

...................................................................................... 

Myggestik
"Min søn plejer at få nogle kæmpemyggestik her i sommervarmen. Forleden vågnede han med flere kæmpemyggestik, som kløede og kløede. På med et Gluthation plaster og efter et minut var kløen og hævelsen væk. Dejligt at tænke på at man kan fjerne kløen med et plaster frem for at udsætte ham for skadelig kemi. Tak for hjælpen Lifewave. Susanne "

.................................................................................
 

Hælspore

Jeg har haft en slem hælspore i 1½ år. Så mødte jeg min nabo, som fortalte mig om plastrene. Jeg har gået på fodbalden i meget lang tid, så min ryg var også begyndt at gøre ondt. ville gerne prøve hurtigst muligt inden min ferie, så et par dage efter fik jeg dem på.  Det var noget af en oplevelse! 1 plaster i nakken og 2 på hælen og straks forsvandt smerten. Jeg kunne ikke tro det, og gik og gik rundt i stuen uden at det gjorde ondt i hælen. Min ferie blev reddet. Nu skal jeg så lære mere om de andre plastre, for de kan helt sikkert noget godt for helbreddet. Marianne.

.................................................................................


Lændesmerter
Ældre dame havde haft en lændesmerte i 40 år, den forsvandt efter 2 min. med disse plastre. Efter 4 uger havde hun ikke mere brug for plastrene.

..........................................................................................

Søvnapnø

Mand med søvnapnø igennem mange år, de sidste par år havde han brug for maskine om natten. Kan nu sove uden maskinen efter et par måneders brug af med soveplastret.Soveplastret gav positv effekt fra starten, da han følte sig meget mere udhvilet om morgenen.Se video om soveplastret Silent Nights MD
 
...............................................................................................

Slidgigt

Jeg har haft slidgigt i knoglen over begge mine storetæer i 23 år (og blev opereret i for det dengang det blev konstateret for 23 år siden. Operationen hjalp, men kun i en "kort" periode). Ligeledes fik jeg med årene også slidgigt i knæene og hoften. 

Dagligt smertestillende: 4 Panodiler, 2 Todolax og 3 Glucosamin. Alle disse piller tog kun toppen af mine daglige smerter. 
Brugte Aeon efter brochuren. IceWave på fødderne efter ur metoden og smerten gik i 0. Der gik 4 dage før smerten vendte tilbage og jeg måtte skifte til et nyt sæt IW. (Nyt Aeon hver dag).
4 dage igen med det samme IW før jeg var nødsaget til at skifte igen. Nu gik jeg 2x5dage før jeg måtte skifte til nyt sæt IW. Derefter 2x6 dage, og til sidst 1 uge. I de næste 5 uger skiftede jeg kun IW 1 gang om ugen. 
I 3 uger har jeg nu slet ikke behøvet at bruge hverken Aeon eller IW. Mine smerter er væk!! :) Også i knæene og hoften, (selvom jeg slet ikke har patchet der). 
Idag kan jeg så mærke at det er begyndt at "mulre" lidt i tæerne igen, tror det skyldes det kolde vejr. Så jeg vil starte op igen med IW og lade det sidde i 1 uge og så prøve at holde pause igen i 3 uger og se hvordan det går.
Jeg har fået en helt anden livskvalitet efter jeg startede med LifeWave. Har brugt meget tid i haven hele sommeren, med havearbejde, hvilket jeg ikke normalt har kunne pga. smerter i tæerne. Ligeledes har jeg kunne danse til fester uden smerter, og have fine sko på, som jeg normalt heller ikke har kunne, for bare smerter. Og jeg mærker intet til mine knæ og hofte :)

Jeg har haft virkelig god virkning af IW. Kunne på meget kort tid nøjes med kun at skifte til nye plastre efter 1 uge. Til nu slet ikke at være nødsaget til at have plastre på overhoved. Hvis jeg kan fortsætte sådan her, at jeg måske kun skal have 1 sæt IW på 1 gang om måneden, (1 uge med IW - det samme plaster, og 3 uger uden) er det helt fantastisk. LifeWave er fantastisk! Jeg har fået et helt nyt liv :). Vibeke

.....................................................................................


ADHD
Lifewave Aeon plaster reducere kroppens stress niveau har vist sig at være fantastisk på folk med ADHD.

Nicolaj prøvede plastrene i 4 dage, hvorefter han skrev denne besked.

”Jeg er ikke i tvivl om at Aeon virker På mig..Koncentration og fokus blev styrket sindssygt meget, og jeg kunne sidde stille i klassen hele dagen.. Det hjælper dog ikk på mine udbrud (ting Jeg ikke burde have sagt) der hjælper min medicin.. Så tror jeg køber en pakke Aeon næste måned og ser hvordan det virker når man kombinerer det med nedsat dosis af min medicin.. Men alt i alt.. FEDT plaster.. Havde mine tvivl. Men det er væk nu.. Hilsen Nicolaj”


Behandlingerne med LifeWave er ikke er erstatning for etablerede læge/behandlingssystem men et godt alternativ.

 

Andre testimonials

Energi+ vægttab
"Inden jeg begyndte at bruge LifeWave tabte jeg kun 2 ½ kg ved at dyrke cykling og fitness træning. Da jeg begyndte at bruge Energy Enhancer plastre kan jeg cyckle længere og lave fitness workout i længere tid. Inden for 8 uger med plastrene, har jeg tabt yderligere 12 kg og jeg føler mig mere ungdommelig! Temmelig godt for en 66-årig. "-Robert White, LifeWave distributør, Vancouver, Canada

 

Smertefri
Valerie har haft konstante fysiske smerter i de sidste 12 år. Ved at følge Davids instruktioner, placerede Valerie et sæt af IceWave plastre på fodsålen af hendes fod, et Aeon plaster i nakken og et Glutathion plaster under hendes navle. Indenfor kort tid, og for den første gang i 12 år var Valerie uden smerter! Hun begyndte næsten at græde over følelsen at være uden smerter.

Valeries egne ord…

“Jeg falder i søvn med smerter, jeg vågner med smerter. Det er ligegyldigt hvad jeg gør, det er sådan jeg lever mit liv. Jeg har levet på denne måde de sidste 12 år. Det er meningen jeg skal have fysisk terapi til min ryg, de fylder mig med smertebehandlende medicin som er fyldt med stoffer, og jeg skal tage 30 af dem om måneden, men jeg bryder mig ikke om at tage dem. Jeg er heldig hvis jeg bruger 5 om måneden.

Jeg kom til mødet, fordi min ven sagde at det var anderledes, og jeg tog en chance, jeg forventede ikke at der ville ske noget specielt. Jeg så frem til en smule afslapning, og det var det. Da jeg kom kunne jeg se mennesker med disse små hvide plastre. Jeg forventede ikke andet end måske mere viden om smerter. Jeg kan stadig ikke forstå, at han (David) satte disse plastre på mig, og dermed hjalp mig til at blive smertefri.

Du kan ikke sætte en pris på hvad det vil koste at leve uden smerter. Jeg fortalte David, at jeg var klar til at kysse hans fødder. Hvis nogen tilbød mig en kasse med plastre eller $1000, så ville jeg vælge plastrene. Jeg lever for $466 om måneden. Jeg vil gøre alt for dette produkt. Jeg kan stadig ikke forstå at det virker. Jeg har ingen smerter, ingen trykken i min nakke. Jeg er lamslået over at disse små plastre virker på denne måde. Jeg har ingen snurren i min rygrad eller smerter i mine hofter. Jeg kan faktisk gå hjem i dag og arbejde med mine smykker. Jeg kan rent faktisk arbejde. Jeg har ingen smerter i mine hænder. Du kan virkelig ikke sætte en pris på hvordan jeg har det. Da han satte plastret i nakken på mig, kunne jeg ikke føle nogen snurren. Mit smerteniveau var på 8 i dag, men lige nu føler jeg ingenting. Jeg kan ikke forklare det. Jeg har haft problemer med nerverne i min hånd, så jeg ikke kunne føle dem, men i dag kan jeg føle dem. Der er varme i mine hænder. 
Jeg kan sidde lige nu uden smerter. Jeg kan normalt ikke stå i mere end 5 minutter uden smerter, og som jeg sagde, lige nu har jeg ingen smerter. Det er fantastisk. David gav mig den bedste gave nogensinde. Han hjalp mig helt utroligt ved at sætte disse plastre på mig. Da jeg begyndte at græde var det fordi det kom helt bag på mig.”
-Valerie J. Smith

 

smertebehandling
Ring på tlf. 5176 3270
 
Disclaimer: Indhold og søgninger på plasterakupunktur.dk kan ikke erstatte lægelige vurderinger og anbefalinger. Ved sygdom bør du kon
 
 
 
 
LifeWave´s produkter er ikke en erstatning for etablerede læge/behandlingssystem, men et godt alternativ/supplement.

Disclaimer: Indhold og søgninger på plasterakupunktur.dk kan ikke erstatte lægelige vurderinger og anbefalinger. Ved sygdom bør du kontakte din læge