DET NYE HUSAPOTEK

Om mig

Jeg er enlig mor, og startede mit arbejdsliv i rejsebranchen, hvor jeg var i rigtig mange år, og jeg elskede det. Der var altid glade kunder og kolleger, samt nye oplevelser. Derefter havde jeg en detailbutik og efter jeg fik børn, blev jeg kontorassistent. Efter min 2. skilsmisse tog jeg en uddannelse som stresscoach og tankefelt terapeut, og det nød jeg virkelig også. Jeg har fået en værdifuld viden om mennesket, sindet og kroppen, som jeg kan bruge i mit eget liv. Jeg fik en klinik, som jeg kørte i ca. 10 år, hvor jeg havde mange klienter og holdt foredrag rundt om i landet. Så kom den økonomiske krise og kunderne og firmaerne skar ned på den slags og min egen økonomi blev selvfølgelig også ramt. Jeg kæmpede for at få det til at køre rundt, men blev alligevel nød til at tage ekstra jobs udover min klinik for at få det hele til at løbe rundt økonomisk.
Det medførte stress og endnu mindre tid med mine børn. Jeg kunne ikke tilbyde dem det, jeg ønskede allermest, nemlig min tid.

i 2012 blev jeg så ved en tilfældighed inviteret til et informations møde via Facebook om vores produkter og jeg blev med det samme så forelsket i produkterne, fordi der ikke kommer kemi eller andet skrammel ind i kroppen, og jeg var fascineret af at de virker med det samme.
Jeg blev især glad for det produkt, der hjalp mig til at få en fantastisk søvn igen. Før i tiden havde jeg mange nætter, hvor jeg lå og vendte og drejede mig i sengen, jeg spildte mange timer på det og var deraf også meget træt om morgenen. Jeg har aldrig aldrig mere søvnproblemer! Det er så mega skønt, at jeg altid er sikret en god søvn, hvis jeg skulle have en nat, hvor jeg ligger og drejer rundt i sengen igen. Og en ekstra bonus er, at jeg er begyndt at drømme igen, hvilket jeg ikke har gjort i de sidste 20 år (at drømme er sundt og en udrensning af vores tanker), så nu vågner jeg altid udhvilet og frisk med mit yndlingsprodukt.

Jeg elsker at hjælpe andre mennesker til et sundere helbred, både fysisk og mentalt og da jeg fandt ud af, at der var en forretningsmodel i firmaet, besluttede jeg mig for at udbrede kendskabet til produkterne, ja jeg kunne faktisk ikke lade være, fordi de er så unikke.

Jeg lever nu fuldtids på min forretning, men arbejder kun på deltid hjemmefra, så jeg har fået det største ønske opfyldt, nemlig at have mere tid med mine børn. Jeg har hjulpet hundredevis af mennesker med at sove bedre, mindske deres smerter, få større immunforsvar mm. Desuden har jeg opbygget et stort team af forhandlere, som alle har hjertet med til at hjælpe andre mennesker til en bedre livskvalitet.


Susanne Preisler forhandler, coach, terapeut
Hvis du også er forelsket i produkterne og har en brændende lyst til at hjælpe andre mennesker til
en bedre livskvalitet, og vil samarbejde med mig,
så ring eller skriv straks til mig.

Kærligst

Susanne