DET NYE HUSAPOTEK

Sådan bruges plastrene.

     Hvad gør plastrene?
  • Plastrene går ind og fjerner blokeringer og ubalancer i kroppen via meridianbanerne.
  • Meridianbanerne er lavet af små vandkrystaller, derfor skal han drikke vand.
  • Plastrene har ingen bivirkninger og indeholder kun organisk materiale som aminosyrer, ilt og vand. Og intet trænger ind i huden.
  • Plastrene genopretter kroppens eget flow og balance, og derfor er der mange, der oplever at der går flere og flere dage imellem, at de skal skifte til nye plastre.

Husk at drikke vand – helt almindeligt vand, da det er en betingelse for at plastrene virker!
Du må ikke lægge plastrene i f.eks. lommen eller i nærheden af mobiltlf. eller lign. da de bliver ”brugt op” af varmen.

Behandlingerne med LifeWave er ikke en erstatning for etablerede læge/behandlingssystem men et godt alternativ.

For mere info ring/sms tlf. 51763270 eller skriv en mail.

Den nye sundhedsteknologi er er en ny måde at hjælpe sin krop og helbred på. Vi er vandt til at putte noget ind i munden: medicin for at mindske smerter eller sund mad og vitaminer til at booste vores immunforsvar med.

Med plastrene hjælper vi kroppens eget system med at blive genoprettet.

Det er nemt at anvende plastrene.

Lad mig slå fast, at det er enkelt at anvende plastrene!

Med hver pakke plastre følger der en brochure med, som på billeder viser, hvor man skal sætte plastrene på. Man behøver altså ikke at have en viden om meridianbaner, akupunktur mm. Selv børn kan finde ud af det.

 

Brochurer

I brochuren vises der billeder på de steder, hvor det er aller bedst at sætte pågældende plaster. Lifewave har tjekket og fundet 5 steder på kroppen for hvert plaster.

 

 

 

 

Brochure SIlent Nights

Se eksemplet her fra den medfølgende brochure, hvor Silent Nights skal sidde på kroppen. 

Her vælger man så ét af punkterne.

 

 

 

 


Vejledningerne fra alle brochurerne ses under downloads i højre side. (obs. kommer flere)

Der findes 7 slags forskellige plastre, som supplerer hinanden på en fantastisk måde. Derfor anbefaler jeg altid, at man har alle 7 slags i sit husapotek uanset ens udfordringer. Desuden kan der hurtigt opstå noget, hvor vi kan hente hjælp i plastrene. Det kunne være at vi har brændt os på ovnen eller fået et bistik, så er det hurtigt at tage et plaster på, som ovenikøbet hjælper med en hurtig heling og smertelindring.

 

DE FLESTE MENNESKER MANGLER GLUTATHION I KROPPEN!!!

Mangel på Glutathione i kroppen, sættes i forbindelse med sygdomme som kræft, ADHD, Parkinson mm.

Glutathione er en af kroppens hovedantioxydanter, og plastret hjælper kroppen til selv at danne den vigtige anti-oxydant Gluthation.

-Hæver Glutathionsniveauet.
-Hæver niveauet på alle andre anti-oxydanter i kroppen.
-Fjerner tungmetaller og hæmmer kroppens aldringsproces.
-Revitaliserende på celler og immunforsvar.

Glutathione anbefales bl.a. mod Gigt, KOL, Polio, Parkinson, ADHD osv. De fleste af os mennesker mangler Glutathione med alderen, og derfor får vi flere og flere livsstilssygdomme.

Plastret kan også bruges ved smerter, betændelsestilstande som f.eks. influenza, bistik, allergi og meget mere.

Radiodoktoren Carsten Vagn-Hansen udtaler:"Tobaksrygning, mad med mange kemiske stoffer, for meget alkohol samt lægemidler, øger behovet for Glutathion, der er nødvendigt for at leveren kan fungere og afgifte kroppen. Glutathion forbedrer også immunfunktionen og dæmper inflammation. Mængden af Gluthation falder betydeligt med alderen. Men det kan modvirkes.

Sammenfattende kan man konstatere, at antioxydantnetværket med dets mange støtter holder kroppens celler og kroppen selv i god stand, modvirker aldring, øger modstandskraften mod cancersygdomme og hjerte kredsløbslidelser samt er gode for hjernens funktion og modvirker demens. Desuden er det vigtigt for afgiftning af kroppen, især Glutathion. "

Her er punkterne, hvor Glutathion skal sætte på kroppen.
Glutathion akupunkter                               Glutathion plastret hjælper din krop med at danne Glutathion og niveauet stiger med op til 300% på 24 timer. 

Glutathions niveauet stiger 300%

 

Styrk kroppens immunforsvar med en plasterkur.
Y- serien er de allervigtste plastre til kroppen, de styrker nemlig kroppens immunforsvar på mange leder og kanter. Det er en let kur, der styrker immunforsvaret med indtil flere hundrede procent.

En kur består af Y-serien: Aeon, Gluthation og Carnosine plastrene. Plastrene går ind og løfter kroppens eget immunforsvar, dvs.kroppen bliver hjulpet via energi terapien til selv at producere antioxydanterne Gluthation og Carnosine. 

De kan dog godt bruges hver for sig. F.eks. er:

Glutathion god mod hoste, forkølelse, influenza, bihulebetændelse, seneskedehindebetændelse (betændelsestilstande generelt) hvepse/myggestik, allergi og meget mere.
Carnosine er god til alle slags hudproblemer, som eksem, psoriasis, sårheling (brandsår, operationssår, alm. sår). Også god mod rynker og ar. Kan også bruges ved allergi, høfeber, forkølelse, influenza omm.

BIlledet her viser, hvor nemt det er, at følge en plasterkur. Billederne viser, hvor man skal sætte plastrene hver dag. 

Vil du generelt forebygge og styrke immunforsvaret, vil jeg anbefale at tage sådan en kur 2 gange om året. 

 

Styrk immunforsvaret

 

 

Giv kroppen en UDRENSINGSKUR.

Kroppen har godt af en udrensningkur med disse 5 plastre for
at komme af med giftstoffer og tungmetaller.
Tag en plasterkur á 5 dage i 1-2-3 uger en til to gange om året.
 

Detox kur

 

Disclaimer: Indhold og søgninger på plasterakupunktur.dk kan ikke erstatte lægelige vurderinger og anbefalinger. Ved sygdom bør du kontakte din læge.