DET NYE HUSAPOTEK

Energy Enhancer

Mere energi med Energy Enhancer fra Lifewave

  • Mere energi, genopretter energi flowet i kroppen.
  • Nem at placere, se brochure
  • Resultater med det samme. 
  • Giver op til 20 % mere energi. 
  • Øger kroppens forbrænding.
 

Hvordan virker Energy Enhancer? 

Når dette energi plaster sættes på kroppen virker det med det samme og du får mere energi og en bedre forbrænding. Det er kroppens infrarøde stråler der aktiverer plastret som straks begynder at sende den programmerede frekvens ind i kroppen. Det betyder at intet fysisk materiale kommer ind i kroppen, men der sendes en energifrekvens gennem kroppens meredianer som får kroppen til at gøre det, det enkelte plaster er programmeret til.


Hvad indeholder disse plastre og hvordan virker de?

Indholdet er helt ufarligt. Det består af aminosyre, luft og vand og er lukket inde i et forseglet plaster. Hemmeligheden bag dette produkt er måden det er fremstillet på. Her er tale om NANO teknologi. Hvis I kan forstille jer en radioamatør antenne så skal den have en helt bestemt længde for at sende og modtage i et speciel frekvensområde. På nøjagtig samme måde er indholdet i dette plaster sammensat på og derfor sender de forskellig plastre forskellige frekvenser ind i kroppen og beder kroppen gøre forskellige ting.
 
Energy Enhancer Lifewave

Energy Enhancer, energi plaster, som forstærker kroppen, virker i mindst 12 timer.

Skal du en tur i haven eller dyrke sport eller har du bare en dårlig dag så kan du benytte dette energi plaster. Hvor kommer den ekstra energi fra? Dette plaster går ind og genopretter kroppens ubalancer så du med et får mere ud af den energi du har i kroppen. Dette giver også en større fedtforbrænding. Det er kroppens ATP der stimuleres og bliver derfor mere effektiv.
 
 
 
 Energy Enhancer
 

Detail pris 79,95$ + moms - ca. 670 dkr
Se flere priser her

Kontakt mig for yderligere info eller bestilling - på mail eller tlf/sms 51763270