DET NYE HUSAPOTEK

Hvordan du passer på din hjerne og dit hjerte.

06-06-2019

Jeg er så vildt taknemmelig for at være med i Lifewave, hvilket jeg har været siden 2012, for jeg lærer SÅ MEGET gennem opfinderen og vores CEO David Schmidt. Viden, som jeg ellers aldrig ville lære. Det er så fedt at lytte med på hans produkttrænings webinarer eller være med til live events med ham, for han har altid en masse guldkorn til os og han har en evne til at forklare noget indviklet og abstrakt på en simpel måde, så vi alle kan være med. Vi har simpelt hen en CEO, der er med på de sidste nye forskningsresultater. Ved det sidste webinar fokuserede han på antioxidanten Carnosine, som gør alt muligt godt for hjerne og krop. Det understreger endnu en gang hvilke fantastiske produkter vi har samt en CEO, der er mega sej.


Lifewave webinar CEO David SchmidtHer er et uddrag fra Lifewave webinaret den 4. Juni, som altså handlede om Carnosine med fokus på, hvordan man kan forbedre hjernefunktionen!
(obs. Det er optaget, skriv til mig, hvis du vil se det)

Antioxidanter sørger for ikke kun at bekæmpe oxidativt stress i kroppen, men også i hjernen.

Vand, god søvn, at spise fornuftigt og motion er også en forudsætning for at hjernen kan fungere godt.

X-39, Alavida og Carnosine er alle super gode til hjernens helbred. Men Carnosine er specielt godt for hjertet og hjernen, muskulaturen og stamina og derfor er der også mange andre forskere, der undersøger effekten af Carnosine. Carnosine går direkte ind i hjernen og beskytter mod skaldelig oxidativ stress.

Carnosine og hjernen Plasterakupuntur


Hjernen

Carnosine er en antioxidant og er et meget lille molekyle, der kan gå ind i hjernen. Det er ikke alle molekyler, der kan gå ind over blod/hjerne-barrieren, men det kan Carnosine.
Vi har flere studier i vores backoffice omkring Carnosine-plasteret, hvor du kan læse om det. I et studie fra 2011 (Budzynski - se www.lifewave.com under science) viser det sig, at 7 dages brug af carnosine øger hukommelsen og en øget hastighed i at processe data i hjernen. Studiet er lavet på personer over 40 år. Så vil du holde din hjerne skarp og sprød og forbedre den kognitive funktion markant, så tøv ikke med at bruge Carnosine plastret. Carnosine forbedrer både sundheden og funktionen af hjernen.
Her er et link til et studie omkring carnosines effekt på hjernen:


Hjertet

Carnosin styrker også hjerte og muskler, og giver derved øget udholdenhed og muskel styrke.
Ribose (en sukkart, som forekommer naturligt i vores celler.) øger muskelkraft, udholdenhed og restitution, som hjælper hjertet (vigtig viden fra John Hopkins Universitet)

Vidste du også at inden, der sker en blodprop i hjertet, øges en aminosyre, som hedder Homocysten? Carnosine hjælper mod at Homocysten øges.

David gav os et link til et nyt studie om Carnosine, som er interessant at dykke ned i, hvis du vil vide mere om Carnosins reparerende evne - ikke kun i hjernen men i hele kroppen.

 

Hvordan bruges Carnosine plastret?

Sådan bruges Carnosine

Carnosine opbygges i kroppen, når du bruger plastret.

• Brug det minimum 3 dage pr uge, men gerne 5-7 dage om ugen. Lifewave har ikke lavet undersøgelser med at bruge Carnosine om 3 dage er ligeså godt som 7 dage, men de har undersøgt at 7 dage hver dag med Carnosine er virkelig godt.

• Carnosine kan bruges enten om dagen eller om natten.
Brug af Carnosine i bare en uge hjælper meget, hvilket man som atlet tydeligt kan mærke allerede efter den første uge. Hvis David skulle løbe et maraton (hvilket han ikke skal ifølge ham selv) så ville han vælge at tage Carnosine på dagligt i 3 uger inden løbet.
Læs mere om Carnosine her

Lidt ekstra info

• Antioxidanten Gluthatione har en halveringstid på 7 min i kroppen, hvilket er meget hurtigt. Dvs du mister glutathion hurtigere end de fleste kan nå at producere tilstrækkeligt. Carnosine´s halveringstid er meget langsommere.

• Energy Enhancer øger energi i cellerne ved at øge fedtforbrændingen. Carnosine øger energien til cellerne ved at nedsætte det oxidative stress mod cellerne.

• Aeon er det bedste til at nedsætte stress i kroppen.


Og en ekstra bonus viden:

Der er ny forskning der netop er kommet ud om, at grøn te kan vende en begyndende alzheimers. Læs om forskningen her

Læs også dette Interview med David Schmidt om plastrene og hvad de gør for vores krop.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur